Our Story

parketcorner

 

 

 

Een houten vloer zorgt voor extra gezelligheid. Het heeft een warme uitstraling, kan een modern of klassiek uiterlijk hebben en geeft de ruimte een tijdloos gevoel.

 

Parket wordt, net zoals natuursteen, al eeuwenlang gebruikt als vloerbedekking. Het wordt vervaardigd uit een oeroude natuurlijke grondstof: hout. Hout geeft uw woning, met zijn aardeachtige kleuren, een gezellige en warme, tijdloze uitstraling.Een algemene definitie van parket is “binnenvloerbedekking bestaande uit een houten slijtlaag die minstens 2 mm dik is”.Een parketvloer hoeft dus niet per se “massief” te zijn of uit een enkele laag te bestaan. Tegenwoordig kiest men steeds vaker voor lamelparket, dat samengesteld is uit een houten toplaag in een edele houtsoort zoals eik, beuk, hardhout, bovenop een tussen- of onderlaag. Dankzij lamelparket kunt u een klassiek eiken parket leggen voor een goede prijs-kwaliteit. Het heeft dezelfde look and feel en is goedkoper.

"De liefde voor hout en vakmanschap ontmoeten elkaar"

 

 

Parketvloeren op maat van uw stijl

 

Kiezen voor parket is kiezen voor gezelligheid. Niets dat meer warmte uitstraalt dan échte houten parketvloeren, en dat mag je zowel letterlijk als figuurlijk nemen. Parketvloeren of houten vloeren hebben de unieke eigenschap warmte vast te houden.

parketcorner

Nielerstraat 55

3680 Opoeteren Maaseik

Email: johan@parketcorner.be

Phone: 0497690895

0496178568

www.parketcorner.be

DELIVERY

 

 

FOLLOW US

 

Nsprntur an ratione nescir uewsaw the psuerm werpais aliquam lupatem voluptas.

© Copyright. All Rights Reserved.